Lad os hjælpe dig med dit regnskab.

Vi laver dine bunker af bonner og bilag om til en færdig balance, og giver dig overblik over din virksomheds økonomi/regnskab.

Vi kan hjælpe dig med bogføring, fakturering, debitor- og kreditorstyring, momsregnskab, lønadministration samt udarbejde den færdige balance, din revisor skal bruge til at lave dit regnskab. Du skal blot indarbejde en rutine med at få sendt dine bilag til os, og så kan du ellers fortsætte dit daglige arbejde i tryg forvisning om, at Kontordamernes bogholdere tager sig godt af dit regnskab.

Har du lyst til selv at udføre opgaverne, men mangler viden om bogføring, regnskab, løn m.m., oplærer vi dig gerne og yder naturligvis efterfølgende support.

Bogføring:

Vi tager os af din bogføring og sørger for, at du hele tiden har et komplet overblik over økonomien. Vi har styr på regler og lovkrav og sørger for rettidig indberetning til myndigheder o.s.v.

Fakturering/Debitorstyring:

Får du sendt fakturaer ud til tiden? Ved du, hvor meget du har ude i ubetalte fakturaer? Har du nogen gange glemt eller opgivet at få betaling for en faktu­ra? Vi tilbyder at overtage din fakturering, så du både sparer tid og hurtigere får dine tilgodehavender ind.

Kreditorstyring:

Det er rart at have overblik over, hvilke af sine kreditorer/leverandører man skylder penge, hvornår de skal betales og ikke mindst hvor meget man skylder dem. Vi kan hjælpe dig med at holde styr på dem – Det giver også den bedst mulige likviditet i din virksomhed. Kreditorstyring kan køres på forskellige måder. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Momsregnskab:

Lad Kontordamerne stå for dit momsregnskab. Så er du garderet mod fejl og for sen indbe­retning.

Lønadministration:

Skal vi stå for administration af lønnen til dit personale? Vi sørger for løn, ferie­penge, pension m.m. Det eneste, du selv skal gøre, er at holde regnskab med antallet af løntimer.