Har du brug for hjælp til markedsføring af din virksomhed?
Vi hjælper dig, så din virksomhed bliver bemærket af dine potentielle kunder – både online og i de trykte medier. Vi laver hjemmesider, facebooksider og apps. Vi skriver tekster til dine sider, pressemeddelelser, nyhedsbreve m.m. og kan naturligvis også hjælpe dig med udarbejdelse af markedsføringsmateriale som annon­cer, visitkort m.m.

Online markedsføring:

Hjemmeside:

80 procent af de danske forbrugere søger efter informationer på nettet, inden de beslutter sig for at købe, så det er bare om at komme i gang med din online markedsføring. Uanset om du har firma eller butik, eller I er en klub eller forening.

Har du ikke allerede et domæne, finder vi ud af hvilke ledige domæner, der passer til dit firma, og bestiller det til dig.

Hjemmesiden udvikler vi i fællesskab, så den passer til dine behov og viser dine pro­duk­ter og ydelser på bedste vis. Designet er vigtigt for din online markedsføring. Man har kun få sekunder til at give sine besøgen­de et positivt indtryk af hjemmesiden. Vi sørger for, at din side er ind­bydende, let at overskue og intuitivt leder dine besøgende hen til de handlinger du ønsker – f.eks. købe varer eller tilmelde sig nyheds­brev. For at gøre din markedsføring komplet, er siden naturligvis tilgængelig i flere browsere og på både computere, tablets og smartphones.

Vi gør det nemt for dig, selv at stå for din online markedsføring, men vil du ikke selv redigere, opdatere eller udsende nyhedsbreve, hjælper vi også gerne med det.

Facebook:

Med over 3 millioner danskere på Facebook er det et oplagt sted at møde dine kunder. Vi opretter en profilside til din virksomhed, der naturligvis passer til din øvrige markedsføringsprofil. Dermed er du klar til at poste indlæg og billeder, og derigennem markedsføre din virksomhed. 

Med en profil på Facebook viser du personlighed, og bruger du det rigtigt, bliver kunder og samarbejdspartnere til venner og fans, der aktivt spreder de gode budskaber fra din virksomhed. Facebook kan bl.a. bruges til: Markedsføring, rekruttering af medarbejdere, skabe interesse og kundetryghed, service/support og flytter dig desuden højere op på Googles søgeresultater.

Apps:

Vil du have din egen App? 93 procent af de telefoner, der i dag bliver solgt i Danmark, er smartphones. Derfor er applikationer blevet en helt naturlig del af de fleste danskeres hverdag og en anderledes og sjov mulighed for markedsføring. Vi tilbyder at udvikle Apps til både Android, I-Phone og Windows telefoner.

Søgemaskineoptimering:

Vi vil alle sammen gerne ligger øverst i Google. Vi benytter os af SEO tekster, der giver større synlighed på nettet og dermed skaber tra­fik på din hjemmeside. Det betyder ganske enkelt, at vi skriver de rigtige markedsføringstekster til din hjemmeside, så både brugere og søgemaskiner kan læse og forstå din side. Udover SEO tekster, kan vi bruge Google Adwords, der er et markedsføringsværktøj, hvor du, på søgeord du selv vælger, kan betale dig til tops i Google.

Vedligeholdelse:

Har du ikke selv tid eller overskud til at vedligeholde din hjemmeside/Facebookside, kan vi lave en aftale om, at vi fungerer som din webmaster og står for de løben­de opdateringer af indholdet.

Support:

Vi efterlader dig ikke blot med et brugernavn og et password, men tilbyder dig fuld support på din hjemmesideløsning. Du kontakter os blot, hvis du skal bruge hjælp til f.eks. mailopsætning, udsendelse af nyhedsbreve eller opdatering af din hjemmeside. Du behøver altså ikke selv bruge tid på den del af markedsføringen eller kende til alt det tekniske.

Udsendelse af nyhedsbreve, pressemeddelelser m.m.:

Vi hører ofte, at markedsføring via nyhedsbreve og pressemeddelelser bliver skubbet i det uendelige. Der er ganske enkelt ikke tid til at få det gjort. Vi forfatter teksten for dig, og står også gerne for udsendelsen. Eller oplærer dig i, hvordan du selv nemt og enkelt kan gøre det.

Trykt markedsføring:

Til trods for at den online markedsføring fylder mere og mere, er der stadig brug for markedsføring i de trykte medier. Vi sætter dine annoncer op, og står også gerne for indrykningen. Har du brug for andet markedsføringsmateriale som f.eks. flyers, bannere og visitkort, laver vi også gerne det for dig.