Logo Qvist

Qvist Kommunikation

Jeg valgte at få hjælp af Kontordamerne.dk for at få mere tid til at arbejde med de ting, jeg er bedst til og tjener mine penge ved. Samarbejdet fungerer perfekt. Jeg bliver taget seriøst uanset, hvor ’mærkelige’ mine spørgsmål er, og der er altid en meget hurtig respons på mine henvendelser. 
Lars Qvist

 

 Hesseloe logo

Hesseloe – Alt i grafisk design

Kontordamerne har stået for Hesseloes regnskaber i mange år nu. 
Regnskaber og moms bliver altid leveret til tiden og altid til en pris der er til at betale.
Når man kigger forbi har Helle altid tid til en kop kaffe og tid til 1000 spørgsmål fra professoren.
Helle er en god sparringspartner for Hesseloe!
Charlotte Hesselø

 

 cantealogo

Cantea

Ro i sjælen; er vist det der bedst beskriver hvad Cantea får ud af samarbejdet med Kontordamerne. Vi ved, at når vi har afleveret vores materiale til Kontordamerne, så er det i trygge hænder. Vi behøver ikke bekymre os om noget. Vi er utroligt glade for samarbejdet, der giver ro og plads til at koncentrere sig om at drive virksomhed.
Thomas Juel Keested

 

MP_logo

Konsulenthuset Moestrup

Har man brug for hjælp, så er hjælpen klar hos Kontordamerne. Såvel regnskabsmæssige som administrative opgaver udføres på bedste vis med energi, indlevelse og kompetence. Fremsyn og fleksibilitet er nøgleord i deres service. Jeg kan absolut anbefale Kontordamerne til andre virksomheder.
Anders Moestrup

 

ods stal  jpg

Odsherred Stål ApS

Vi kontaktede Kontordamerne da vi skulle have hjælp med at sætte e-conomic op, og fik som bonus forslag til forbedringer, de kunne se ville gøre en forskel for vores virksomhed. Helle er utroligt dygtig inden for alt vedrørende regnskab, er haj til e-conomic og deler gerne ud af sin erfaring. Hun har masser af tålmodighed og er rigtig god til at forklare hvordan tingene hænger sammen. Man venter aldrig lang tid på hendes svar; er hun optaget, vender hun altid tilbage, så snart hun er ledig.
Sussie Sørensen

logo ml blaa

HUSET i Asnæs

Kontordamerne er et meget professionelt, engageret og imødekommende kontor med dygtige og kompetente medarbejdere.

Indehaver Helle Skibshøj har udover at være super kompetent, et utroligt overblik og en fantastisk hukommelse. Huset i Asnæs har løbende glæde af Kontordamernes regnskabsmæssige kompetence, men også af stedets evne til at kunne sætte sig ind i netop Husets behov for vejledning. Huset i Asnæs har en stor tryghed ved at benytte Kontordamerne, og har aldrig haft grund til andet end ros i nu 12 år.

Gennem det sidste år har kontordamerne varetaget markedsføringen af Huset i Asnæs, ligeledes til stor tilfredshed.
Charlotte Krogh, formand

 

 Asnæs forsamlingshus logo til web

Asnæs Forsamlingshus

Jeg søgte hjælp ved opstart af virksomhed og fik god hjælp til at finde et billigt og fyldestgørende regnskabsprogram samt program, der kan give online hjælp direkte fra Kontordamerne.dk. Jeg har også fået hjælp til bogføring i en travl periode. De følger med og man bliver altid husket på, når det er ved at være tid for moms indbetaling og lignende. Jeg kan kun anbefale Kontordamerne – her bliver man mødt af professionelle folk med overskud og velvillighed.
Flemming Mortensen